Möt några av våra medarbetare

Vatten har alltid varit ett intressant ämnesområde för mig, nu är det dessutom ett hett ämne i samhällsdebatten, vilket gör det hela än mer spännande. Hos Sydvatten har man möjlighet att utvecklas och lära nytt hela tiden, jätteroligt!

Marianne Franke Laboratoriechef

Jag har stor frihet att styra upp mina dagar och känner att jag jobbar med en viktig och meningsfull samhällsfråga – dricksvattenförsörjningen för 1 miljon skåningar.

Magdalena Lindberg Eklund Utredningsstrateg

I och med att vi är många olika yrkeskategorier så har man chansen att lära sig av andra och få ett bredare perspektiv på saker och en ständig möjlighet till utveckling.

Teodor Jönsson Instrumenttekniker

I min roll har jag möjlighet att jobba tillsammans med driftpersonalen mot ett gemensamt mål, jag har varierande arbetsuppgifter och jag behöver inte göra några resor, vilket är bra när man har småbarn.

Fredrik Olsson Projektledare

En av mina viktigaste och roligaste uppgifter är att jag som chef skapar förutsättningar för mina medarbetare att lyckas med sina arbetsuppgifter på bästa sätt och utvecklas i sina roller.

Åsa Håkansson Teknisk chef

Jag känner mig stolt över att vara med och bidra till en hälsosammare värld. Jag hade inte trivts med att jobba på till exempel en oljeplattform, På Sydvatten jobbar med något som faktiskt är bra för människa och miljö.

Mattias Carlsson Drifttekniker

Jag kan styra min egen tid och själv planera hur jag ska lägga upp arbetet. Sedan är naturen som vi arbetar i fantastisk, det är härligt att vara ute och jobba.

Dan Gustafsson Service -och Underhållsreparatör

Jag har stor möjlighet att forma min egen vardag. Framförallt så har vi god stämning, ett driv framåt och ett hundraprocentligt fokus när det väl gäller. Det gäller nog allt, från det lilla till det stora.

Per Johansson Produktionschef

Det absolut bästa med att jobba på Sydvatten är alla härliga människor. Det finns ett stort engagemang, en vilja, en styrka och en kompetens här som gör mig glad varje dag jag går till jobbet.

Karolin Wennerbeck Produktionschef

Jobbar du redan på Sydvatten AB?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@sydvatten.se